Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 5960 - pump does bad things on 2nd interface...
Summary: pump does bad things on 2nd interface...
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: pump
Version: 6.1
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Erik Troan
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-14 18:42 UTC by Peter Jones
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-23 20:46:56 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Peter Jones 1999-10-14 18:42:21 UTC
pump -i eth0
pump -i eth1

will get information for both interfaces, but fails to set
ip address, netmask, broadcast, etc. on eth1.  pump -i eth1
-s shows that it actually has the information, it just has
not set this.

Comment 1 Andy Rysin 1999-12-20 18:52:59 UTC
it seems like the problem related to setting default route for both interfaces

Comment 2 Michael S. Fischer 2000-01-07 08:17:59 UTC
I can verify this bug exists--and it's a showstopper for us; we have to resort
to manual device configuration for the second interface :(  PLEASE fix this bug
ASAP!

Comment 3 Andy Rysin 2000-01-21 23:35:59 UTC
pump-0.7.0 from updated RedHat 6.0 distribution, compiled on my RedHat 6.1 (I
got and compiled SRPMS) works well on 2 interfaces!!!

Comment 4 Erik Troan 2000-02-23 20:46:59 UTC
fixed for pump 0.7.8, which is at ftp://people.redhat.com/ewt/pump-0.7.8


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.