Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 5649 - Eterm RPM missing symlinks
Summary: Eterm RPM missing symlinks
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Powertools
Classification: Retired
Component: Eterm
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Tim Powers
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-06 18:07 UTC by bfunderburg
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-11-22 14:00:17 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description bfunderburg 1999-10-06 18:07:50 UTC
after running rpm -Fvh to upgrade Eterm-0.8.9 to the version
shipped in PowerTools 6.1 (dowloaded from ftp.cdrom.com
mirror) Eterm failed to start.
Symlinking from libEterm.so.0 -> libEterm.so.0.8.9 and
libmej.so.0 -> libmej.so.0 corrected the problem

You also need to include a symlink from pixmaps.list ->
../../pixmaps/pixmaps.list in each of the theme directories
(Eterm, chooser, emacs, etc) located in
/usr/share/Eterm/themes to get Eterm to correctly load the
background images at startup.
There's also another error occurring at startup that I've
never seen before 'can't parse tty name "pts/1"' don't know
anything about this though.

Comment 1 Tim Powers 1999-11-22 14:00:59 UTC
This will be fixed in  a future errata. We will also fix the problem with UTMP
and Eterm in the errata update. The errata for this should be out in a week.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.