Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 5504 - switchdesk not working
Summary: switchdesk not working
Keywords:
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: switchdesk
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Preston Brown
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-04 19:25 UTC by anthony_placilla
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-10-05 19:47:47 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description anthony_placilla 1999-10-04 19:25:09 UTC
I did a custom install...chose KDE & Gnome support. Machine
defaults to gnome as usual. This is OK. Open up an xterm &
type "switchdesk"...errors with exec: switchdesk-gnome: not
found.

Comment 1 Preston Brown 1999-10-05 19:47:59 UTC
when you did the custom install, you missed the switchdesk-gnome
package.  I have fixed switchdesk to not report an error for the next
release, but the real fix for now is to install that package.  Then
your problem will go away.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.