Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 5492 - Graphical install does not work with Compaq V75 Monitor
Summary: Graphical install does not work with Compaq V75 Monitor
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Matt Wilson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-04 17:05 UTC by ryan_tucker
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-11 17:33:06 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description ryan_tucker 1999-10-04 17:05:02 UTC
Greetings...

On our flock of Compaq machines with ATI Mach64 cards and
Compaq V75 monitors, the graphical installer causes the
monitor to go into a state where it loses sync after about
half a second, clicks, and then tries again.  The only
solution is to use the text-mode installer.

Thanks!  -rt

Comment 1 Jay Turner 1999-10-20 15:36:59 UTC
This issue has been forwarded to a developer for further action.

Comment 2 Jay Turner 2000-02-11 17:33:59 UTC
The latest installer allows the user to manually enter sync rates is the default
ones do not work.  Reopen this bug if you are still having problems.  I was able
to make use of this monitor without any problems, but then again, I did not
connect it to a high-end video card, so that might be the difference.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.