Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 5388 - bottom icons disappear
Summary: bottom icons disappear
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: xfig
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Preston Brown
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-09-27 05:23 UTC by aga
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-01-14 16:45:04 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description aga 1999-09-27 05:23:51 UTC
There is a bug in xfig since RH5.1 up to RH6.0.
The bottom icons disappear. Xfig FAQ points out that
it is due to wrong version of Xaw library.

Comment 1 Preston Brown 1999-09-27 20:52:59 UTC
under what circumstances do they disappear?  Please give us a test
case (or set of steps to produce the problem).

Comment 2 aga 1999-12-12 02:24:59 UTC
Here is what xfig FAQ says:


Icons in side and bottom panels appear then disappear

POSSIBLE CAUSE:
     On Linux (2.0.29 at least), the libNextaw version of the Athena Widget set
     (libXaw) seem to cause this problem.

SOLUTION:
     Relink with vanilla libXaw or libXaw3d.

Comment 3 aga 1999-12-12 02:28:59 UTC
As to your question -- they always disappear.
They should be there from the beginning, after you type "xfig".
They are not!

Comment 4 Preston Brown 2000-01-14 16:45:59 UTC
fixed for next release.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.