Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 5353 - Bug 5001 is appearing in RH6.0 as well
Summary: Bug 5001 is appearing in RH6.0 as well
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
high
high
Target Milestone: ---
Assignee: Preston Brown
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-09-25 00:59 UTC by Donald Greer
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-01-14 17:17:07 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Donald Greer 1999-09-25 00:59:38 UTC
I'm getting the similar behaviour to:
http://developer.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=5001&BUGLIST=5001

  Here's were I am currently: three RH6.0 machines, all
upgraded to latest updates (XFree86-3.3.5-1.6.0) using "rpm
-F".  When I discovered the problem before shipping systems
(I was running as root until that point, so saw no problems
until final testing), I attempted to downgrade by mounting
the 6.0 CD and (in the RPMS directory) doing "rpm -Fhv X*".
This changed the error message given (to simply
"authentication failure") but did not fix the problem.  I
then redid the "rpm -Fhv X*" to reinstall the newer (if
broken RPMs).  I can now login at a console prompt as just
xyz, and do a "startx", but gdm still fails authentication.
  Ok, so what gives???  I'm curious why this was thought to
be a 5.2 problem.  Am I the only 6.0 user to experience it,
or am I the only one to upgrade???
  Don


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.