Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 4980 - RPM won't install Applixware Office 4.3.7
Summary: RPM won't install Applixware Office 4.3.7
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rpm
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeff Johnson
QA Contact:
URL: http://www.sci.fi/~dove/
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-09-08 10:28 UTC by fabbe
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-12-16 16:04:10 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description fabbe 1999-09-08 10:28:24 UTC
There's a bug in the installation script of the
RedHat-distrubuted Applixware Office 4.3.7 that incorrectly
detects rpm. It believes that rpm >= 3 is insufficient to
install Applix, and therefore reverts to an rpm2cpio and
cpio install, which bypasses the rpm database.

I have a fix available.

Comment 1 Jeff Johnson 1999-09-08 15:29:59 UTC
Can you supply the fix please?

Comment 2 Jeff Johnson 1999-12-16 16:04:59 UTC
This problem appears resolved. Please reopen (with fix if possible :-) if I'm
wrong.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.