Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 4940 - xterm won't start
Summary: xterm won't start
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: distribution
Version: 6.0
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-09-06 14:24 UTC by rife
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-09-07 14:00:14 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description rife 1999-09-06 14:24:44 UTC
After upgrading a Red Hat 5.1 system to Red Hat 6.0 using
the upgrade procedure as outlined in the manual,
xterm and xterm-color will not start when chosen from the
gnome menu. They leave a core file after failing to start.
Running the gnome terminal does bring up a window but there
is no shell running in it and the window stays blank.

Comment 1 rife 1999-09-06 15:22:59 UTC
I found the fix for this problem at

http://linux.netnerve.com/fix/ptys.html

Comment 2 Bill Nottingham 1999-09-07 14:00:59 UTC
make sure you have the devpts filesystem mounted.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.