Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 471230 - multi-org, after updating the name of an org, no confirmation message is present
Summary: multi-org, after updating the name of an org, no confirmation message is present
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Spacewalk
Classification: Community
Component: Server
Version: 0.4
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Shannon Hughes
QA Contact: wes hayutin
URL: https://dhcp231-158.rdu.redhat.com/rh...
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: space04
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2008-11-12 15:38 UTC by wes hayutin
Modified: 2009-01-22 16:30 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-01-22 16:30:34 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description wes hayutin 2008-11-12 15:38:05 UTC
Description of problem:

In prior releases of multi-org, after you update an org name to lets say "newName"
you would get a message.

"Organization newName was successfully updated."


Currently in .4 you get no message


recreate.
1. create a new org
2. update the org naem
3. notice there is no message

Comment 1 Shannon Hughes 2008-12-09 20:45:57 UTC
i was actually seeing the org name not even getting updated in the db. this is fixed now.

Comment 2 wes hayutin 2008-12-16 14:36:06 UTC
verified
got Organization org1autoasdf was successfully updated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.