Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 455184 - Unable to receive icq messages from slick 0.42 users
Summary: Unable to receive icq messages from slick 0.42 users
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: pidgin
Version: 5.2
Hardware: i686
OS: Linux
low
high
Target Milestone: rc
: ---
Assignee: Warren Togami
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2008-07-13 16:49 UTC by Heiko Adams
Modified: 2014-06-09 11:17 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-06-02 13:04:37 UTC
bugzilla: needinfo-


Attachments (Terms of Use)

Description Heiko Adams 2008-07-13 16:49:28 UTC
Description of problem:
When communicating with slick 0.42 users over icq I don't receive any messages.

Version-Release number of selected component (if applicable):
pidgin.i386.2.3.1-2.el5_2
libpurple.i386.2.3.1-2.el5_2 

How reproducible:
allways

Steps to Reproduce:
1. Start an conversation with an slick 0.42 user
2. receive a message from this user
3.
  
Actual results:
Neither any text nor a blank line are shown

Expected results:
The received text should be shown

Additional info:

Comment 1 Heiko Adams 2008-07-13 19:54:53 UTC
I forgot: When communicating to slick users by using jabber with an icq
transport everything works fine. So it seems to be an problem of pidgin

Comment 2 Warren Togami 2008-11-23 19:16:54 UTC
http://people.redhat.com/wtogami/temp/pidgin/
Please test the latest binaries from here and report back.

Comment 3 Heiko Adams 2008-11-23 19:59:07 UTC
These binaries killed my pidgin. When launching pidgin on from bash the following error message appears:
> pidgin: symbol lookup error: pidgin: undefined symbol: gst_registry_fork_set_enabled

Comment 4 Warren Togami 2008-11-23 21:34:00 UTC
The buildroot turned out to be broken.  Waiting on someone else to fix it so I can rebuild a proper RHEL-5.2 test binary.

Comment 5 Heiko Adams 2008-12-06 21:22:07 UTC
After a short test the problem seems to be fixed.

Comment 6 RHEL Product and Program Management 2014-03-07 13:36:17 UTC
This bug/component is not included in scope for RHEL-5.11.0 which is the last RHEL5 minor release. This Bugzilla will soon be CLOSED as WONTFIX (at the end of RHEL5.11 development phase (Apr 22, 2014)). Please contact your account manager or support representative in case you need to escalate this bug.

Comment 7 RHEL Product and Program Management 2014-06-02 13:04:37 UTC
Thank you for submitting this request for inclusion in Red Hat Enterprise Linux 5. We've carefully evaluated the request, but are unable to include it in RHEL5 stream. If the issue is critical for your business, please provide additional business justification through the appropriate support channels (https://access.redhat.com/site/support).

Comment 8 Heiko Adams 2014-06-09 11:17:05 UTC
This comment is only to clear the needinfo flag.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.