Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 453842 - marvell ethernet adapter isn't recognized
Summary: marvell ethernet adapter isn't recognized
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel
Version: 9
Hardware: x86_64
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Kernel Maintainer List
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2008-07-02 21:33 UTC by Benjamin Bagland
Modified: 2008-10-24 03:11 UTC (History)
0 users

Fixed In Version: 2.6.26.6-79.fc9
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-10-24 03:11:24 UTC


Attachments (Terms of Use)
patch to add the pci id (deleted)
2008-07-02 21:34 UTC, Benjamin Bagland
no flags Details
lspci output (deleted)
2008-07-02 21:36 UTC, Benjamin Bagland
no flags Details

Description Benjamin Bagland 2008-07-02 21:33:10 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.9) Gecko/2008061712 Fedora/3.0-1.fc9 Firefox/3.0

Description of problem:
I have a marvell ethernet adapter on a toshiba satellite A300-1B0 laptop and the ethernet adaptor isn't recognized. Adding the pci id to the kernel fixed the problem (http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=781022).

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel-2.6.25.6-55.fc9.x86_64 

How reproducible:
Always


Steps to Reproduce:
1. boot the laptop
2. do ifconfig to check whether we have the network
3.

Actual Results:
no wired network adaptor show

Expected Results:
should show eth0

Additional info:

Comment 1 Benjamin Bagland 2008-07-02 21:34:55 UTC
Created attachment 310855 [details]
patch to add the pci id

this patch to the kernel fixes the problem

Comment 2 Benjamin Bagland 2008-07-02 21:36:08 UTC
Created attachment 310856 [details]
lspci output

Comment 3 Chuck Ebbert 2008-10-24 03:11:24 UTC
Fixed in 2.6.26


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.