Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 453553 - Dovecot 1.1.1 not accpeting connections
Summary: Dovecot 1.1.1 not accpeting connections
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: dovecot
Version: 8
Hardware: i386
OS: Linux
low
high
Target Milestone: ---
Assignee: Dan Horák
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2008-07-01 09:53 UTC by Antonio Trindade
Modified: 2008-07-01 14:05 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-07-01 10:17:25 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Antonio Trindade 2008-07-01 09:53:53 UTC
Description of problem:
Not accepting connections

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.1.1

How reproducible:
Upgrade from 1.0.15 to 1.1.1

Steps to Reproduce:
1. Simply run yum update
 
Actual results:
Service starts but it doesn't accepts connections on any port (110, 993, 995),
not even a telnet to those ports

Expected results:


Additional info:
I haven't much time to test, but i rollback to 1.0.15 and everything is OK.

Comment 1 Dan Horák 2008-07-01 10:17:25 UTC
I am not aware of any official update that can bring dovecot to 1.1.1 in F-8,
but perhaps you are affected by #453054

Comment 2 Antonio Trindade 2008-07-01 14:05:46 UTC
Hello,
 you are wright the update came from ATrpms and the issue was related with
#453054, i just added the line "listen=*, [::]" and now its working.

Thank you very much.
Sorry for the inconvenience. 


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.