Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 451038 - 'service qpidd start' doesn't on RHEL4 - gives usage error instead
Summary: 'service qpidd start' doesn't on RHEL4 - gives usage error instead
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise MRG
Classification: Red Hat
Component: qpid-cpp
Version: 1.0
Hardware: All
OS: Linux
urgent
high
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Ted Ross
QA Contact: Kim van der Riet
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2008-06-12 14:58 UTC by Jeff Needle
Modified: 2009-05-07 20:09 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-01-08 19:30:51 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Description Jeff Needle 2008-06-12 14:58:10 UTC
# service qpidd start
Starting Qpid AMQP daemon: /etc/init.d/qpidd: Usage: daemon [+/-nicelevel] {program}

Comment 1 Jeff Needle 2008-06-12 15:01:36 UTC
Sorry, this is happening on a RHEL4 system.

Comment 2 Ted Ross 2008-06-12 15:53:15 UTC
The calls to 'daemon' and 'killproc' helpers used in the init script contained
rhel5-specific options.  I removed them and it appears to work correctly.

Comment 3 Jeff Needle 2008-06-13 11:29:18 UTC
Verified that this is fixed in qpidc-0.2.667253


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.