Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 4449 - Install was blocked after the last filesystem was formatted
Summary: Install was blocked after the last filesystem was formatted
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.0
Hardware: sparc
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-08-09 21:03 UTC by sylvain.parrino
Modified: 2015-01-07 23:37 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-08 12:29:14 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description sylvain.parrino 1999-08-09 21:03:44 UTC
My configuration is :
SPARC 1+, ROM Rev 1.3
RAM : 40 meg
DISK : IBM Ultrastar (4,2 Go SCSI) Model 9ES Type DDRS-34560

I try to install RedHat 6.0 on a Sun Sparc 1+ througth the
serial line ttya (I have already downloaded the updated
ramdisk.img) and after the last filesystem is formatted, the
install is blocked definitly.

I think I need some help...

Thanks

Sylvain PARRINO

Comment 1 slickgardner 1999-08-14 23:41:59 UTC
I've had this "problem" too, but For me, the less things i choose to
install, the faster this part goes.  It apparently takes a LONG time
to do some of the steps before it starts downloading files (on my
sparc 1 w/64 megs, installing more than the bare minimum takes ~40
minutes between the formatting filesytems step and the beginning of
copying files... try installing the bare minimum and seeing if that
works for you.... my suggestion for the install team would be to add
some more progress dialogs to the install, because on slow machines,
it can take a while for some of those steps that a pent takes a second
t

Comment 2 sylvain.parrino 1999-12-15 21:02:59 UTC
Hi !
Some new information.

1) When I choose "server install", the installation goes on up to the end but I
 have "time out problem" with init process when the station reboots.

2) "Custom install" blocks (it's the bug i've logged in Bugzilla) even if I
select the bare minimum. Some people think that it's related with the size
verification of all the packages selected... What do you think about this idea ?

3) Last, "station install" blocks too ! And I don't know why...

As you can imagine, my Sun still doesn't run under RedHat 6.0 and I would like
it to do so !

Thanks for your Help !

Sylvain.

Comment 3 Jay Turner 2000-02-08 12:29:59 UTC
Unable to replicate this in the test lab.  Please reopen bug if you are still
having trouble.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.