Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 4398 - Gnome Application act like they are starting then disappear
Summary: Gnome Application act like they are starting then disappear
Keywords:
Status: CLOSED DEFERRED
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-core
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-08-06 16:58 UTC by roskam
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-05 19:32:16 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description roskam 1999-08-06 16:58:18 UTC
I have noticed that the file manager and gnome rpm will not
initialize after being clicked on.  The harddrive light
will start like the application is loading but then nothing
happens.  This still happens after loading the current
errata for gnome.

Comment 1 Jay Turner 1999-08-06 17:05:59 UTC
Here is a question.  Have you changed the hostname on the machine, but
yet are not connected to a network?  CORBA has to be able to perform
reverse name lookups in order to launch applications, so if it is not
able to perform this lookup, it tends to act as you have described.
If this is the case, then just edit your /etc/hosts file and mimic the
entry that should be there for localhost . . . so you would have
127.0.0.1          <hostname of machine>

Save the file and you should be all set.  Respond if this is not the
case.

Comment 2 Bill Nottingham 2000-02-05 19:32:59 UTC
closed, lack of input.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.