Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 4245 - Traceroute -i uses wrong interface adress
Summary: Traceroute -i uses wrong interface adress
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: traceroute
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Crutcher Dunnavant
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-07-28 19:33 UTC by Pierre Juhen
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-12-22 15:17:19 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Pierre Juhen 1999-07-28 19:33:45 UTC
This concerns traceroute-1.4a5-16.

When I use traceroute -i ppp0 url,

traceroute uses sl0 ip adress, not ppp0 adress.

traceroute -s <ppp0 ip.adress> does work.

Comment 1 David Lawrence 1999-08-02 16:20:59 UTC
So what your saying is that you have two interfaces up, a sl0 and a
ppp0 device and that if you specify the ppp0 it will use the slip
device every time or am I wrong?

Comment 2 Jeff Johnson 1999-12-22 15:17:59 UTC
This problem appears to be resolved. Please reopen if I'm wrong.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.