Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 4200 - Some parts of install have old color/character scheme
Summary: Some parts of install have old color/character scheme
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.0
Hardware: sparc
OS: Linux
low
low
Target Milestone: ---
Assignee: Matt Wilson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-07-26 18:13 UTC by slickgardner
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-10 21:18:25 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description slickgardner 1999-07-26 18:13:11 UTC
I'm not sure if this is a sparc specific or not.

The 6.0 install on a sparc does not (apparently) have the
old blue background with ASCII character dialog boxes and
such, it now has a plain screen with dialogs made like:
+--------+
| Dialog |
+--------+

All of the new/changed parts of the install look fine, but
some parts still have the old blue backround and dialogs.
They include:
Mouse setup
Timezone setup
And one other step near the end that i can't for the life
of me remember.

Nothing big, just very inconsistant.

Comment 1 Jay Turner 1999-07-26 18:24:59 UTC
What type of sparc are you using??  We have not seen this problem in
the test lab.

Comment 2 Bill Nottingham 1999-07-26 18:38:59 UTC
The parts that you mention as 'old' are the parts that are run
as external programs. Perhaps the install didn't detect the
terminal type right - are you running in a serial console?

Comment 3 slickgardner 1999-07-27 16:57:59 UTC
I am running from a serial console, and the following show up with
the old scheme:
Config Mouse
Timezone
Services
Authentication

I can repro it 100%, both on a hardware terminal and using minicom
from the console or in an xterm.

Comment 4 Jay Turner 2000-02-10 21:18:59 UTC
This will happen on serial console installations.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.