Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 4194 - Problems netcard on ALPHA (Miata)
Summary: Problems netcard on ALPHA (Miata)
Keywords:
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anonftp
Version: 6.0
Hardware: alpha
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-07-24 06:46 UTC by ulfh
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-08-31 23:41:11 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description ulfh 1999-07-24 06:46:41 UTC
Not sure if this is a bug or not, and have no ideas what
modules that are involved. I can NOT make my network card
work with RedHat Linux v. 6.0. Hardware is Alpha (miata)
and I get following error if I try to ping:

PING 192.168.1.72 (192.1.1.72): 56 data bytes
ping(539): unaligned trap at 0000000120002b04:
0000000120117324 29 1
ping(539): unaligned trap at 0000000120002b2c:
000000012011731c 29 2
64 bytes from 199.33.245.54: icmp_seq=0 ttl=64 time=0.9 ms
wrong data byte #8 should be 0x8 but was 0x6f
c d e f 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 1a 1b 1c 1d 1e 1f 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 2a 2b
2c 2d 2e 2f 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
64 bytes from 199.33.245.54: icmp_seq=1 ttl=64 time=0.6 ms
wrong data byte #8 should be 0x8 but was 0x26
c d e f 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 1a 1b 1c 1d 1e 1f 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 2a 2b
2c 2d 2e 2f 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

(This is cut from
http://www.uwsg.indiana.edu/hypermail/linux/net/9905.2/0067.
html - which seams to have the same problem)

The link lamp is then turned of on the HUB, and I have to
reboot to turn it on. Can not my alpha from other
computers. Works OK with VMS and Tru64 UNIX.


Best regards


Ulf Holt

Comment 1 Jeff Johnson 1999-08-31 23:41:59 UTC
This is a ping problem, not a problem with your card.
Install the latest netkit-base-0.10-35 from Raw Hide.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.