Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 4186 - kickstart lilo configuration fails if there is a dos part.
Summary: kickstart lilo configuration fails if there is a dos part.
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-07-23 22:34 UTC by jeremy
Modified: 2015-01-07 23:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-08 12:26:16 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description jeremy 1999-07-23 22:34:05 UTC
Using RH6.0, latest boot images, kickstart will work until
it tries to install lilo to the mbr.

I had an existing dos partition defined. When it gets to
the lilo installation point, I get an error that the boot
loader could not be installed. Being the inquisitive type,
I manually removed the dos section from /mnt/etc/lilo.conf
and ran /mnt/sbin/lilo -r /mnt, and then lilo installed.
When I went back to the error screen in the installer and
told it to retry, it failed again. So, I went back to the
shell prompt and cat'ed the /mnt/etc/lilo.conf and it
mysteriously had the dos section again.

Having the lilo portion of kickstart being configurable to
only deal with the linux partitions would be a plus. I can
go back an run lilo again after the machine is up. As it is,
this bug is a kickstart stopper.

Comment 1 Jay Turner 2000-02-08 12:26:59 UTC
Issue is resolved in the latest installer.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.