Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 371 - ide zip ejects only after 5-10 minutes
Summary: ide zip ejects only after 5-10 minutes
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel
Version: 5.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1998-12-09 20:01 UTC by john.wiersba
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1998-12-09 20:32:26 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description john.wiersba 1998-12-09 20:01:05 UTC
After doing a warm reboot into Linux from Win95, my IDE
zip drive takes 5-10 minutes to eject after pressing the
eject button.  This happens even though I don't use the zip
drive from Win95.  Seems to be no problem after a cold boot
into linux.

This sounds like some sort of compatibility between Win95
and linux, where Win95 sets the zip drive into a state (even
when the zip drive isn't used under Win95) which linux isn't
expecting.  I don't know if you guys can do anything about
this (like forcing the zip drive into a clean state
during boot up).  Just thought you should know...

Comment 1 Jay Turner 1998-12-09 20:32:59 UTC
As a result of incompatibility with Windows and therefore we cannot
really affect an changes.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.