Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 363 - Documentation error - autoconfig(ure) flag
Summary: Documentation error - autoconfig(ure) flag
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: setserial
Version: 5.1
Hardware: i386
OS: Linux
low
low
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Maher
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1998-12-09 16:42 UTC by tcc1000
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-02-11 17:07:47 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description tcc1000 1998-12-09 16:42:22 UTC
The autoconfigure flag is stated as being autoconfigure in
both the man page and the help output by the program.
However, this results in the error 'Invalid flag:
autoconfigure'. The correct flag is autoconfig. One or other
need correcting. I believe this also affects Red Hat Linux
5.2.

Comment 1 David Lawrence 1998-12-09 16:48:59 UTC
This has been verified to be a bug. The man page does use the flag
autoconfigure and it should be autoconfig. Also the usage report
directly from the setserial command states it should be autoconfigure
which produces an ivalid flag error when ran with that argument.This has been verified to be a bug. The man page does use the flag
autoconfigure and it should be autoconfig. Also the usage report
directly from the setserial command states it should be autoconfigure
which produces an ivalid flag error when ran with that argument.

Comment 2 Mike Maher 1999-02-11 17:07:59 UTC
fixed man page.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.