Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 3394 - problems telnetting INTO box
Summary: problems telnetting INTO box
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: telnet
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Florian La Roche
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-06-10 17:56 UTC by tunes
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-07-16 20:38:37 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description tunes 1999-06-10 17:56:16 UTC
local logins work just fine locally, but when telnetting
into the box, it makes it to the login and PW prompt, but
refuses to authenticate (always gives a login invalid).  I
can use SU to switch between users with their own passwords,
but I cannot telnet into the machine even from itself.


I have looked through the FAQ's but am unable to find any
information at all as to why this may be happening

IP for the machine is

temporary login UN sj PW twonk1

yes I have verified the PW's

IP for now is 207.70.43.161 and will stay that way till I
get it hooked up to my companies t1 (in the mean time it
will be VERY slow)

Comment 1 Pekka Savola 2000-07-16 20:38:35 UTC
If I understand correctly, you are trying to log on using root account.  That
has been disallowed for reasons of security.



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.