Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 3342 - Installation boot w/PCMCIA CD-ROM
Summary: Installation boot w/PCMCIA CD-ROM
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Matt Wilson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-06-08 19:12 UTC by mmolina
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-08-31 17:31:57 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description mmolina 1999-06-08 19:12:08 UTC
I have a portable computer and I have no problem with such
installation with 5.2. Now I have 6.0, I've created the
disks and I can't start my PCMCIA CD-ROM drive. I thought
'is my computer, my slot .. ' so on. But I decompress the
files on 'pcmcia.img' and I note that some files was
missing:

	'cat' (statically linked)
	'ide_info'

	Among other things, such the pcmcia-description files (I
don't know how to fix it, and then I stop trying :-( )

	I think that you have to fix the pcmcia.img file so include
all the files necessary for such installation.

	Thanks,

		Manuel Molina Cuberos

Comment 1 Jay Turner 1999-06-29 14:22:59 UTC
Changing to installer component.  Also forwarding to a developer for
further action.

Comment 2 Bill Nottingham 1999-08-31 17:31:59 UTC
this was fixed in the latest installer image in Raw Hide.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.