Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 3089 - pump fails during bootp
Summary: pump fails during bootp
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: pump
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Erik Troan
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-05-27 12:21 UTC by d.parr
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-03 15:45:05 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description d.parr 1999-05-27 12:21:53 UTC
Installed 6.0 successfully via NFS using bootp. When
rebooted, eth0 configuration failed, pump said Operation
failed. Downloaded pump-0.6.7-1.rpm from updates and
upgraded the package via rpm. Rebooted - same problem.

Comment 1 Jay Turner 1999-05-27 14:10:59 UTC
What is your bootp server running on??  The bootp facilities used in
the installation are different from the pump processes which run on a
functioning system.

Comment 2 ar 1999-06-18 17:00:59 UTC
I see this too - bootpd on RHL/SPARC 5.2.
Works with dhcpd on same server.

Comment 3 Bill Nottingham 1999-08-31 22:31:59 UTC
Is this fixed with the 0.7.0 errata release?

Comment 4 Erik Troan 2000-02-03 15:45:59 UTC
As there hasn't been a response to the 0.7.0 query, we're assuming this is
fixed. Please reopen if you continue to have problems.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.