Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 3002 - inetd set to start at the wrong runlevel
Summary: inetd set to start at the wrong runlevel
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-05-24 13:39 UTC by bigboss
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-05-24 14:40:00 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description bigboss 1999-05-24 13:39:18 UTC
I installed 2 machines with Redhat 6.0 and enabled inetd
durring the install. Both of the installs enabled it at
runlevel 4, which is unused in RH6. Using chkconfig I added
it to runlevel 3 and all works as expected now.

Comment 1 Derek Tattersall 1999-05-24 14:40:59 UTC
Selecting inet on the services to start menu of the install causes
inet to be a start service in levels 3, 4, 5.  It is a kill service in
level 0, 1, 2, 6.  Can't duplicate your experience.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.