Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 2872 - gnome-linuxconf doesn't seem to work
Summary: gnome-linuxconf doesn't seem to work
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-linuxconf
Version: 6.0
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael K. Johnson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-05-17 12:40 UTC by weejock-rhbug
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-08-03 18:55:02 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description weejock-rhbug 1999-05-17 12:40:01 UTC
Hi,

On a fresh, slightly tweaked (nothing significant) RH6
install I seem to find that gnome-linuxconf does work.

More precisely I run it and it just hangs in SYS_168 (which
is poll() - see earlier log).

This is rather a shame, as the default X version is pretty
ugly.

Matthew.

Comment 1 Jay Turner 1999-05-19 14:42:59 UTC
Confirmed on 6.0 system here in the lab.

Comment 2 Elliot Lee 1999-08-03 18:55:59 UTC
You need to run 'linuxconf' from the command line, with a valid
$DISPLAY, not 'gnome-linuxconf'. gnome-linuxconf is a helper program
used by linuxconf for the GUI display.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.