Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 2675 - need summary
Summary: need summary
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: setup
Version: 5.2
Hardware: i386
OS: Linux
high
high
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-05-08 23:46 UTC by arisig
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-05-09 19:21:27 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description arisig 1999-05-08 23:46:09 UTC
I selected setup component, but this is really in the
install program.
I have a 486dx2 amd 66mhz CPU, 8mb RAM , 1GB hard disk,
intel eepro NIC, and sound blaster pro, one cd rom atapi.
My problem is that setup program slows down after several
screens of setup, usuallay somewhere around partitioning,
when selecting disk druid or fdisk.
It seems to slow the computer so much down that when I
press a key it takes 15-50 sec to execute.
this also happened in SusIE 5 setup.
Is there a solution for this problem?
this did not happen in RH 4.2.

hope to get a reply soon.
Ari
and please reply by mail.
arisig@centrum.is

Comment 1 Jeff Johnson 1999-05-09 19:21:59 UTC
Try adding more memory. A full install may need as much as 32 Mb to
run without swapping.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.