Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 237322 - Totem spews error upon startup on livecd
Summary: Totem spews error upon startup on livecd
Keywords:
Status: CLOSED UPSTREAM
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: totem
Version: rawhide
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Bastien Nocera
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: Fedora7LiveCD
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-04-20 19:42 UTC by Jarod Wilson
Modified: 2007-11-30 22:12 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-04-24 13:03:29 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Jarod Wilson 2007-04-20 19:42:41 UTC
Description of problem:
Totem on the F7 livecd (actually, running it off a usb key) spits out an error
on startup:

An error occurred
Could not open resource for writing.

Version-Release number of selected component (if applicable):
totem 2.18.1-1.fc7.i386
f7 livecd image from 2007-04-11

How reproducible:
Boot off live media, launch Movie Player from Applications menu.

Comment 1 Jeremy Katz 2007-04-20 19:55:28 UTC
This doesn't happen to be a box without a sound card does it?

Comment 2 Jarod Wilson 2007-04-20 20:45:02 UTC
D'oh. Yeah.

Comment 3 Bastien Nocera 2007-04-20 22:48:29 UTC
Is this an error on the command-line, or a dialogue? If the latter, then it's
not normal, and should have been fixed before totem 2.18.0.

Comment 4 Jarod Wilson 2007-04-21 03:35:44 UTC
Graphical dialog, after launching totem from the gnome applications menu.

Comment 5 Bastien Nocera 2007-04-23 14:38:36 UTC
Actually, it's the autoaudiosink that throws up an error, and Totem is usable
after dismissing the dialogue. Still, it shouldn't even complain...

Comment 6 Bastien Nocera 2007-04-23 17:26:27 UTC
Upstream at:
http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=432687

Comment 7 Bastien Nocera 2007-04-24 13:03:29 UTC
Fixed upstream. I'll push it in the next 2.18 update.

Comment 8 David Timms 2007-05-02 10:59:33 UTC
Oops, missed this bug when me tooing another bug. For a screenshot of probably
the same unfriendly error on f7t4 upgraded from fc6, see:
https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=215932#c8


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.