Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 236457 - Not able to mount windows shares, NTLM authentication error
Summary: Not able to mount windows shares, NTLM authentication error
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel
Version: 6
Hardware: athlon
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Kernel Maintainer List
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-04-14 14:52 UTC by Ted Kaczmarek
Modified: 2007-11-30 22:12 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-04-24 00:43:58 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Ted Kaczmarek 2007-04-14 14:52:02 UTC
Description of problem: Not able to mount windows shares, NTLM authentication error


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible: Mount windows share on Windows 2000 with FC6 running 
kernel-2.6.20-1.2933.fc6, upgrade to kernel kernel-2.6.20-1.2944.fc6, NTLM auth
errors

Steps to Reproduce:
1. Mount Windows Share on Win 2000 server running  FC6/kernel-2.6.20-1.2933.fc6
2. upgrade kernel to kernel-2.6.20-1.2944.fc6
3. try to mount same share
  
Actual results: Mount fail with NTLM authentication error


Expected results: Mount succeds


Additional info: Rebooting into kernel-2.6.20-1.2933.fc6 resolves the problem.

Comment 1 Chuck Ebbert 2007-04-16 23:16:26 UTC
Run this command before trying the mount:

  echo 1 >/proc/fs/cifs/cifsFYI

This should provide extra debug messages in the system log when the
mount fails. Please post them.


Comment 2 Ted Kaczmarek 2007-04-24 00:42:50 UTC
I tried booting back into kernel-2.6.20-1.2944.fc6 and don't see the issue any more, not sure if some 
relevant update came in, but it still does not add up. if I see the issue again I will make sure to set that 
cifsFYI option to 1 and open a new bug if needed.

Close the bug, thanks for the help.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.