Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 2364 - Login granted without the proper domain name
Summary: Login granted without the proper domain name
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: samba
Version: 5.2
Hardware: i386
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Trond Eivind Glomsrxd
QA Contact:
URL: none at the moment
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-04-25 13:50 UTC by mphm.janssen
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-05-18 13:56:21 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description mphm.janssen 1999-04-25 13:50:26 UTC
Connecting my old WFW system to Redhat 5.2 I found that I
was able to login without the having the same domain name.
It actually doesn't mather what domain name is chosen.
Access is always granted. I suspect this is a samba problem,
but I'm not sure about it.

I used both the samba-1.9.18p10-3 and samba-1.9.18p10-5
RPMS. Both acced the same way.

A reply about this problem whould be nice.

Comment 1 Bill Nottingham 1999-05-18 13:56:59 UTC
This appears to have been a samba bug; it was just fixed in
the latest samba release (2.0.4); RPMS will be in the next
Raw Hide release. If you need a 5.2 package, you should be
able to recompile the source RPM.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.