Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 231573 - autofs nfs mount fails on exports lookup
Summary: autofs nfs mount fails on exports lookup
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: autofs
Version: 6
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Ian Kent
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-03-09 03:12 UTC by Habig, Alec
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version: autofs-5.0.1-0.rc3.26
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-10-08 01:53:52 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Habig, Alec 2007-03-09 03:12:04 UTC
With the update from autofs-5.0.1-0.rc3.23 to autofs-5.0.1-0.rc3.25, remote nfs
filesystems accessed via the /net tree became unreachable.  The system log
complaints (when trying to access filesystems properly exported by the server
lepton as "/net/lepton/blah"):

  automount[2953]: lookup_mount: exports lookup failed for lepton

Backing out to rc3.23 cured the problem.

Comment 1 Ian Kent 2007-03-09 03:22:46 UTC
(In reply to comment #0)
> With the update from autofs-5.0.1-0.rc3.23 to autofs-5.0.1-0.rc3.25, remote nfs
> filesystems accessed via the /net tree became unreachable.  The system log
> complaints (when trying to access filesystems properly exported by the server
> lepton as "/net/lepton/blah"):
> 
>   automount[2953]: lookup_mount: exports lookup failed for lepton
> 
> Backing out to rc3.23 cured the problem.

autofs-5.0.1-o.rc3.26 should be available in testing soon.
Can you try this please.

Ian




Comment 2 David A. De Graaf 2007-03-09 15:41:17 UTC
I confirm this bug, and this cure (reversion).
No sign of autofs-5.0.1-o.rc3.26 yet.

Comment 3 Habig, Alec 2007-03-13 17:08:16 UTC
autofs-5.0.1-o.rc3.26 appeared on testing on 12 March.  I just tried it, and the
exports lookup problem is gone.  Thanks!

Comment 4 Ian Kent 2007-10-08 01:53:52 UTC
As per comment #3 this has been fixed.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.