Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 2313 - boot images don't on a Cyrix 6x86-PR166+ (@133Mhz)
Summary: boot images don't on a Cyrix 6x86-PR166+ (@133Mhz)
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.0
Hardware: All
OS: Linux
high
high
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-04-21 17:59 UTC by Chris Siebenmann
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-05-04 19:35:36 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Chris Siebenmann 1999-04-21 17:59:36 UTC
One of our test machines, a relatively standard IDE-based
machine with 32M of memory and a Cyrix 6x86-PR166+ at
133 Mhz, doesn't boot the latest Starbuck or Rawhide boot
images (either boot.img or bootnet.img). Syslinux reports
'boot failed' after printing its startup banner. (The
same floppy will boot happily on another machine.)

 The same machine is happy with the RedHat 5.2 boot disk
images (and RedHat 5.2, which it has installed).

 If you need more details about the hardware or have
tests you'd like to see performed on the machine, let
me know.

Comment 1 David Lawrence 1999-05-04 19:35:59 UTC
I attempted to verify this problem with a test lab system consisiting
of a Cyrix P166+ and 32 megs of ram using the latest 6.0 bootnet.img.
I was unable to get the install to fail as reported.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.