Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 228180 - /etc/init.d/xendomains status fails from lsb error
Summary: /etc/init.d/xendomains status fails from lsb error
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xen
Version: 6
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Mark McLoughlin
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-02-11 01:57 UTC by Aaron VanDevender
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-03-30 09:35:28 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Aaron VanDevender 2007-02-11 01:57:46 UTC
Using xen-3.0.3-3.fc6 I run as root:

$ /etc/init.d/xendomains status

I get an error:

Checking for xendomains:/etc/init.d/xendomains: line 69: log_failure_msg:
command not found

Instead of status information about xendomains.

Comment 2 Mark McLoughlin 2007-03-30 09:35:28 UTC
Thanks for filing the bug.

This works fine with redhat-lsb-3.1-13 in rawhide

It should also be fixed, even with redhat-lsb-3.1-11, by this upstream patch:

  http://xenbits.xensource.com/xen-unstable.hg?rev/d2646466e0a7

It's a pretty minor issue, so I don't think it's worth backporting a fix for
FC6. Closing as RESOLVED RAWHIDE.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.