Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 2221 - stupid install scsi adapter detection problems with ncr815c
Summary: stupid install scsi adapter detection problems with ncr815c
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-04-16 18:44 UTC by Matthew Galgoci
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-04-17 21:05:49 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Matthew Galgoci 1999-04-16 18:44:56 UTC
The installer asks user to specify an existing scsi
host adapter, but when the card is specified, the installed
bitches that it cannot find the specified device anywhere on
the system. When I tell the installer to go back, it says
the is has found the following scsi device, and then lists
the same scsi card that I originally specified.

My scsi ha is a NCR815c. Hmmm. I seem to remember a similar
problem with this card from 5.2  :)

If this card is needed for testing in the lab, I can bring
it into work.

Comment 1 Matt Wilson 1999-04-17 21:05:59 UTC
There are no scsi devices attached.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.