Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 2163 - installer does not recognize RedHat on harddisk
Summary: installer does not recognize RedHat on harddisk
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Matt Wilson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-04-13 08:01 UTC by witten
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-04-13 18:18:32 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description witten 1999-04-13 08:01:48 UTC
I downloaded the RedHat directory onto /dev/hda2 in
/ftp/pub/linux/starbuck/i386/RedHat. The boot.img's
installer does not recognize this directory when I type in
its path (/ftp/pub/linux/starbuck/i386) during the
installation sequence. If I move that directory, instead, to
simply /RedHat, the installer correctly recognizes the
directory when I type in the path (just "/").

This particular problem is with Starbuck 5.9.7. I did not
have this problem at all with 5.9.0.

One of my friends has confirmed this error on his own
machine, which has rather different hardware than mine.

Comment 1 Preston Brown 1999-04-13 15:55:59 UTC
hard drive install issues?

Comment 2 Matt Wilson 1999-04-13 18:18:59 UTC
Fixed in 5.9.8


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.