Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 2155 - Turkish fonts do not work during installation of 5.9
Summary: Turkish fonts do not work during installation of 5.9
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kbd
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
high
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-04-12 22:47 UTC by Red Hat Bugzilla
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-04-13 16:24:37 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Red Hat Bugzilla 1999-04-12 22:47:21 UTC
Turkish fonts are not chosen and thus, during installation,
all messages come up corrupt. 5.2 used latin5-16.psf.gz and
it is not on the 5.9 installation CD now.

Comment 1 Red Hat Bugzilla 1999-04-13 16:24:59 UTC
Unfortunately, turkish will not be supported for the 6.0 distribution,
because the translations have not been updated.  Hopefully they will
be updated for the 6.1 distribution and Turkish can once again be
included.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.