Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1781 - rpm will not display package information
Summary: rpm will not display package information
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rpm
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-03-25 14:06 UTC by rastor
Modified: 2015-01-07 23:36 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-03-27 00:53:35 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description rastor 1999-03-25 14:06:18 UTC
After a clean 5.9 install, (once rpm has been made
functional), attempting to combine -q with -i produces the
error "unknown option" instead of displaying the package's
information.

Comment 1 Jeff Johnson 1999-03-25 20:39:59 UTC
Does "rpm -qi rpm" do the right thing? Please reopen with
the exact syntax (and version: rpm --version) that is failing ...

Comment 2 rastor 1999-03-26 22:43:59 UTC
No, rpm -qi also failed, with the same error.  The version was 2.92
that shipped with the 5.9 beta release... I did not repost because
this problem was resolved when I installed rpm-2.92-13.i386.rpm from
rawhide, as per bug #1688.  (I had to use the --ignorearch option to
install, however.)

Comment 3 Jeff Johnson 1999-03-27 00:53:59 UTC
The --ignorearch is troublesome. Thanks for the report.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.