Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1691795 - [OSP14] Wrong representor port was unplugged from OVS during cold migration
Summary: [OSP14] Wrong representor port was unplugged from OVS during cold migration
Keywords:
Status: NEW
Alias: None
Product: Red Hat OpenStack
Classification: Red Hat
Component: openstack-nova
Version: 14.0 (Rocky)
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: nova-maint
QA Contact: nova-maint
URL: https://bugs.launchpad.net/nova/+bug/...
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2019-03-22 14:24 UTC by Bertrand
Modified: 2019-04-13 04:37 UTC (History)
10 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-04-11 15:05:34 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Description Bertrand 2019-03-22 14:24:56 UTC
Description
===========
Wrong representor port was unplugged from OVS during cold migration.
This happens when VM is scheduled to use a different PCI device to target host vs.
to what PCI device it is using from source host. Nova uses new PCI device information to unplug
representor port in source compute.

master patch:
https://review.openstack.org/#/c/643023/
https://review.openstack.org/#/c/643024/


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.