Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1688714 - [Dell EMC RHEL8.0 Certification BUG]: Mellanox RoCEConnection test is failing with 6.6 kit [NEEDINFO]
Summary: [Dell EMC RHEL8.0 Certification BUG]: Mellanox RoCEConnection test is failing...
Keywords:
Status: NEW
Alias: None
Product: Red Hat Certification Program
Classification: Red Hat
Component: redhat-certification-hardware
Version: 1.0
Hardware: x86_64
OS: Linux
unspecified
urgent
Target Milestone: ---
Assignee: Jianwei Weng
QA Contact: rhcert qe
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2019-03-14 10:06 UTC by Ganesh
Modified: 2019-04-09 13:57 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Target Upstream Version:
ganesh_p1: needinfo? (brose)


Attachments (Terms of Use)
RoceConnection test failure (deleted)
2019-03-14 10:06 UTC, Ganesh
no flags Details

Description Ganesh 2019-03-14 10:06:26 UTC
Created attachment 1543968 [details]
RoceConnection test failure

Description of problem:
There are three test cases enabled one is RoCeConnection test, 25/40/100Gig Ethernet and Infiniband.
Whereas RoCEConnection test is failed and two functionalities getting passed.



Steps to Reproduce:
--> Install RHEL 7.x in LTS.
--> Install RHEL 8.0 in SUT
--> Install rhcert 6.6 kit on both LTS & SUT.
--> Create the test plan and run the test and  you will hit the issue.


Actual results:
RoCEConnection test is failing.

Expected results:
RoCEConnection test should Pass.

Comment 1 Jianwei Weng 2019-04-09 13:57:10 UTC
Hello,

Does this issue still exist?
Could you please rerun with the latest test suite 6.7 and run with commands on SUT in this way:

#rhcert-cli plan --add --test 40GigRoCE --device <device name>_devicePort_<port number>_netDevice_<net device>
#rhcert-cli run --test 40GigRoCE --server <LTS IP addr>
For example:
rhcert-cli plan --add --test 40GigRoCE --device mlx4_0_devicePort_2_netDevice_ib3


Thanks


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.