Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1688 - Install of rpm fails (bad arch)
Summary: Install of rpm fails (bad arch)
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rpm
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-03-23 16:02 UTC by chbm
Modified: 2015-01-07 23:36 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-03-23 16:26:09 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description chbm 1999-03-23 16:02:52 UTC
After installing 5.9 i noticed rpm didn't work (complained
about not findinf rpmrc). After 'touch rpmrc' i discovered
rpm was not installed (only the rpm-devel package was
installed). I tried to install the rpm package but rpm
complained the file was for a diferent arch. Installing with
--ignorearch -Uvh rendered a
cpio error: bad magic number
halfway through the install.

Comment 1 Jeff Johnson 1999-03-23 16:26:59 UTC
Several people have reported problems with rpm-2.92-10 as distributed
on the beta. The fix is to get a later release of rpm.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.