Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1686453 - General information tab under inventory display blank information for any system
Summary: General information tab under inventory display blank information for any system
Keywords:
Status: VERIFIED
Alias: None
Product: Red Hat Insights
Classification: Red Hat
Component: Pilot
Version: unspecified
Hardware: x86_64
OS: Linux
low
low
Target Milestone: ---
Assignee: mrike
QA Contact: Rob Williams
Kevin Blake
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2019-03-07 13:45 UTC by Shivam Gupta
Modified: 2019-03-15 17:24 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
each section blank (deleted)
2019-03-07 13:45 UTC, Shivam Gupta
no flags Details

Description Shivam Gupta 2019-03-07 13:45:18 UTC
Created attachment 1541842 [details]
each section blank

Description of problem: In the inventory > systems > General Information 

It display same information for each and every systems that are included in the inventory list.

System
Manufacturer:
Release:
Server Type:
Time Zone:   +05:30 (India Standard Time)

The above information is identical for every systems. Most of the sections does not display any information about the system. Date is also showing wrong and same date is showing for every system.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Go to inventory
2. Click on any system from the list
3. Then open "General Information" tab

Actual results: General information is not showing correct for every system.


Expected results: It should display information related to systems on the portal rather than displaying the blank.


Additional info:


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.