Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1685423 - expand button under logs tab in Pods doesn't do anything
Summary: expand button under logs tab in Pods doesn't do anything
Keywords:
Status: VERIFIED
Alias: None
Product: Container Native Virtualization (CNV)
Classification: Red Hat
Component: User Experience
Version: 1.4
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium
Target Milestone: ---
: 2.0
Assignee: Tomas Jelinek
QA Contact: Guohua Ouyang
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2019-03-05 07:33 UTC by Vatsal Parekh
Modified: 2019-03-29 02:23 UTC (History)
10 users (show)

Fixed In Version: 2.0.0-2
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
screenshot (deleted)
2019-03-05 07:33 UTC, Vatsal Parekh
no flags Details

Description Vatsal Parekh 2019-03-05 07:33:15 UTC
Created attachment 1540859 [details]
screenshot

Description of problem:
The Expand button in Logs tab under Pods in console UI does not do anything

Version-Release number of selected component (if applicable):
kubevirt-web-ui:v1.4.0

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.Go to any pods
2.Under logs section click expand
3.

Actual results:
Does not do anything

Expected results:
Should expand logs section to shrink if already expanded

Additional info:

Comment 1 Tomas Jelinek 2019-03-05 07:59:41 UTC
@Vatsal: this is a core openshift screen - please open a bug against core openshift (or move this one).

Comment 2 Samuel Padgett 2019-03-05 13:51:02 UTC
It looks like you're testing a fork of console. Please reproduce in a current a web console before opening bugs. Also I can tell from the screenshots that it's not 3.11, but 4.0.

This should be fixed a while ago by https://github.com/openshift/console/pull/1020. Moving ON_QA to verify.

Comment 7 Yadan Pei 2019-03-07 08:42:54 UTC
I can confirm the "Expand" button works on 4.0 console with commit: io.openshift.build.commit.id=24942e86dd5bef0b17c1e33bfcd386b450c49b19 & Firefox 65

here's a recording http://g.recordit.co/fmHsS1XF67.gif

Comment 8 Yadan Pei 2019-03-07 08:44:26 UTC
Let me know if this satisfy you @vparekh and can it be VERIFIED?

Comment 9 Nelly Credi 2019-03-07 08:45:38 UTC
Thanks Yadan! 
Moving it back to CNV

Comment 10 Guohua Ouyang 2019-03-29 02:23:52 UTC
verified on v2.0.0-3, the expand button works.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.