Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1678 - After fsck fails the boot continues as if nothing had happened
Summary: After fsck fails the boot continues as if nothing had happened
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: initscripts
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-03-22 20:44 UTC by Pekka Pietikäinen
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-03-22 21:10:11 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Pekka Pietikäinen 1999-03-22 20:44:35 UTC
If fsck fails for some reason, the boot process continues
as normal, getty appears etc., but the system is still
in a single-userlike mode, partitions aren't mounted etc.

Comment 1 Cristian Gafton 1999-03-22 20:50:59 UTC
Bill, sholdn't this be already fixed ?

Comment 2 Bill Nottingham 1999-03-22 20:52:59 UTC
what version of initscripts are you running?

Comment 3 Bill Nottingham 1999-03-22 20:54:59 UTC
what version of initscripts are you running?

Comment 4 Pekka Pietikäinen 1999-03-22 21:05:59 UTC
3.96-2 from the 5.9 cd image on gribble (not 100% sure about the box I
saw the problem on, but it was installed from the same CD as this box,
so I suppose...)

Comment 5 Bill Nottingham 1999-03-22 21:10:59 UTC
upgrade to 3.96-4 or later, either on ftp.redhat.com/starbuck,
rawhide.redhat.com, or, if you need it, I'll mail it to you. ;)
This should fix the problem.

Comment 6 Pekka Pietikäinen 1999-03-22 21:11:59 UTC
3.96-2 from the 5.9 cd image on gribble (not 100% sure about the box I
saw the problem on, but it was installed from the same CD as this box,
so I suppose...)

Comment 7 Pekka Pietikäinen 1999-03-22 21:17:59 UTC
3.96-2 from the 5.9 cd image on gribble (not 100% sure about the box I
saw the problem on, but it was installed from the same CD as this box,
so I suppose...)


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.