Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 162472 - openoffice.org fails when creating new template via autopilot
Summary: openoffice.org fails when creating new template via autopilot
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: openoffice.org
Version: 4.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Caolan McNamara
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-07-05 10:54 UTC by Karl Latiss
Modified: 2007-11-30 22:07 UTC (History)
0 users

Fixed In Version: 1.1.2-28.6.0.EL4
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-07-27 08:32:57 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Karl Latiss 2005-07-05 10:54:11 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050512 Red Hat/1.0.4-1.4.1 Firefox/1.0.4

Description of problem:
When attempting to create a new template using the Autopilot method the process fails when attempting to save the final template output with the message:

Error writing document wizbrf1.stw as template

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-1.1.2-24.6.0.EL4

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Choose File->Autopilot->Letter
2.Complete the wizard
3.Click Create
  

Actual Results:  Template failed to save

Expected Results:  Template should have saved properly

Additional info:

Apparently it's a known issue. See

http://portal.suse.com/sdb/en/2002/09/kotyzov_oo-autopilot.html
http://www.mandrivaclub.com/modules.php?op=modload&name=Splatt_Forum&file=viewtopic&topic=25893&forum=6

The workaround of deleting ~/.rhopenoffice1.1/user/registry/data/org/openoffice/ucb/Hierarchy.xcu appears to work.

Comment 1 Caolan McNamara 2005-07-06 14:33:39 UTC
Yeah, I see the problem. will be fixed in next errata


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.