Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 160289 - Can't use the Graphical Install
Summary: Can't use the Graphical Install
Keywords:
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 157715
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11
Version: 4
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: X/OpenGL Maintenance List
QA Contact: David Lawrence
URL: http://forums.fedoraforum.org/showthr...
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-06-14 07:38 UTC by Marc Wiriadisastra
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-06-21 16:52:39 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Marc Wiriadisastra 2005-06-14 07:38:06 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050524 Fedora/1.0.4-4 Firefox/1.0.4

Description of problem:
After booting the Fedora Core DVD into the install.  I push enter then it probes for my graphics card.  It finds it correctly.  It then goes to a screen that is pixelated with green lines and blue lines.  I can faintly make out the Fedora install page however I can't see anything clearly.

Its not the cd because I managed to install FC4 using the text/graphics mode.

Version-Release number of selected component (if applicable):
FC 4 base install 2.6.11-1.1369_FC4 

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Boot up into the graphical install
2. push enter for the graphical install
3. Can't read anything after wards.
  

Actual Results:  The screen becomes blurry and I can't read what is happening in the install or whats requested.



Expected Results:  It should have been clear to see what is happening.



Additional info:

Its is a 6800GT nvidia Graphics card if that helps

[root@localhost kernels]# lspci
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82845G/GL[Brookdale-G]/GE/PE DRAM Controller/Host-Hub Interface (rev 03)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation 82845G/GL[Brookdale-G]/GE/PE Host-to-AGP Bridge (rev 03)
00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) USB UHCI Controller #1 (rev 02)
00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) USB UHCI Controller #2 (rev 02)
00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) USB UHCI Controller #3 (rev 02)
00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation 82801DB/DBM (ICH4/ICH4-M) USB2 EHCI Controller (rev 02)
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev 82)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801DB/DBL (ICH4/ICH4-L) LPC Interface Bridge (rev 02)
00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation 82801DB (ICH4) IDE Controller (rev 02)
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) SMBus Controller (rev 02)
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV40 [GeForce 6800 GT] (rev a1)
02:01.0 Multimedia audio controller: Creative Labs SB Audigy LS
02:02.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8169 Gigabit Ethernet (rev 10)

Comment 1 Marc Wiriadisastra 2005-06-14 07:46:03 UTC
Should had that this was an upgrade not a fresh install. Just in case you think
its a fresh install.

Comment 2 Mike A. Harris 2005-06-21 16:52:39 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 157715 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.