Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1597082 - Subscriptions page is blank when switching between Orgs
Summary: Subscriptions page is blank when switching between Orgs
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: Subscription Management
Version: 6.4
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
high vote
Target Milestone: Unspecified
Assignee: Amir
QA Contact: Jan Hutař
URL:
Whiteboard:
Depends On: 1609817
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2018-07-02 02:55 UTC by Corey Welton
Modified: 2019-04-01 20:27 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-10-16 19:03:25 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Foreman Issue Tracker 24142 None None None 2018-07-03 11:17:22 UTC

Description Corey Welton 2018-07-02 02:55:55 UTC
Description of problem:
When user is on Subs page and switches Orgs, the page is not properly refreshed. user is left with a blank page.

Version-Release number of selected component (if applicable):
6.4.0 snap 10

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Create an org other than Default Org (e.g., Org 123)
2. Upload manifests to both Default org and Org 123
3. Navigate to the Subscriptions page for one of these orgs; assure page renders.
4. Using the Org switcher, choose the other org.

Actual results:
User is given a blank page.

Expected results:
Subscriptions page is reloaded with the proper org context.


Additional info:
The workaround is of course to navigate back to the Subs page via the UI. But as it exists right now, it feels very janky.

Comment 2 Tomas Strachota 2018-07-03 11:06:24 UTC
Connecting redmine issue https://projects.theforeman.org/issues/22568 from this bug

Comment 3 Tomas Strachota 2018-07-03 11:17:19 UTC
Created redmine issue https://projects.theforeman.org/issues/24142 from this bug

Comment 4 Brad Buckingham 2018-07-11 15:39:49 UTC
Moving to POST.  Fix is merged upstream.

Comment 7 Walden Raines 2018-07-31 03:12:01 UTC
I have confirmed in beta snap 14 that this works as intended (i.e. the select organization page is displayed).  Moving back to ON_QA and deleting the FailedQA marker since this was related to bug #1597086 which wasn't delivered at the time of verification.

Comment 10 Jitendra Yejare 2018-08-01 12:42:24 UTC
As per comment 8 and comment 9, The bug is failed QA as the satellite is returning the blank page.

Comment 11 Walden Raines 2018-08-17 19:41:45 UTC
This should actually be fixed by the fix for https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1609817, but I will leave this open for now.

Comment 12 Walden Raines 2018-09-18 14:59:30 UTC
Moving to ON_QA because the fix for bug #1609817 has been merged.  This should only be verified once bug #1609817 is ON_QA.

Comment 14 Bryan Kearney 2018-10-16 19:03:25 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2018:2927


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.