Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 157254 - debuginfo generation is broken
Summary: debuginfo generation is broken
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org
Version: rawhide
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Caolan McNamara
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-05-09 20:48 UTC by Bill Nottingham
Modified: 2014-03-17 02:53 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version: 1.9.108-4
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-06-10 15:11:49 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Bill Nottingham 2005-05-09 20:48:57 UTC
Something isn't right, as the -debuginfo package is all of 13k.

Is this intentional?

1.9.100-1, FWIW.

Comment 1 Dan Williams 2005-05-24 14:18:27 UTC
I think we want --enable-symbols=yes here, rather than --enable-symbols=SMALL. 
I've verified that deliver.pl will correclty not strip libraries when
--enable-symbols is yes/SMALL but there may be issues with SMALL still
elsewhere.  We're likely to get collossal amounts of debuginfo though, even more
than 1.1.x.

Comment 2 Caolan McNamara 2005-06-02 11:44:05 UTC
I've noticed this and I don't get why I don't get a real debuginfo package, it's
probably something trivial (don't think it's SMALL) but it's a supreme pain in
the ass to figure out what's failing to generate the debuginfo.

Comment 3 Caolan McNamara 2005-06-09 09:41:03 UTC
well damn, the ooo make install is actually stripping it's own output.

Comment 4 Caolan McNamara 2005-06-09 11:03:26 UTC
will be fixed in >= 1.9.108-2


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.