Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 156997 - crm:#426196 RedHat's kernel doesn't know about SunFire V40z IO-APIC
Summary: crm:#426196 RedHat's kernel doesn't know about SunFire V40z IO-APIC
Keywords:
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 156644
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: kernel
Version: 3.0
Hardware: x86_64
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jim Paradis
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-05-05 21:27 UTC by Issue Tracker
Modified: 2013-08-06 01:14 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-11-03 20:03:40 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Issue Tracker 2005-05-05 21:27:34 UTC
Escalated to Bugzilla from IssueTracker

Comment 4 Marty Wesley 2005-05-26 06:40:04 UTC
PM ACK for U6

Comment 9 Ernie Petrides 2005-09-13 21:17:17 UTC
Fixing "hardware" field.

Johnray, could you please report whether the U6 beta candidate (2.4.21-37.EL)
resolves this problem?  If so, I'll close this as a dup of bug 156644.  Thanks.


Comment 10 Daniel Riek 2005-10-14 13:48:53 UTC
Any update whether this is covered with the cahnges in RHEL3U6?

Comment 11 Tim Burke 2005-10-14 14:00:01 UTC
Putting in NEEDINFO state as I don't believe we have any hardware to support
this box.

Comment 12 Andrius Benokraitis 2005-10-21 17:14:07 UTC
Hardware is on the way. I will follow up with Sun ASAP.

Comment 18 Jim Paradis 2005-11-03 20:03:40 UTC
This bug appears to already be fixed in RHEL3 U6, and I have verified that the
messages no longer appear on the v40z in our lab.  This appears to be a
duplicate of Bug 156644, and I am marking this as such.

*** This bug has been marked as a duplicate of 156644 ***

Comment 19 Ernie Petrides 2005-11-03 20:22:45 UTC
A fix for this problem was committed to the RHEL3 U6 patch pool
on 8-Jun-2005 (in kernel version 2.4.21-32.7.EL).

An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHSA-2005-663.html



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.