Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 156665 - Evolution Exchange connector can't see mailbox if mailboxname != username
Summary: Evolution Exchange connector can't see mailbox if mailboxname != username
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution-connector
Version: rawhide
Hardware: x86_64
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Dave Malcolm
QA Contact:
URL: http://lists.ximian.com/archives/publ...
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-05-03 00:52 UTC by Bojan Smojver
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-05-11 03:51:16 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Bojan Smojver 2005-05-03 00:52:53 UTC
Description of problem:
See above URL. Basically, if mailbox name differs from username, connector won't
be able to get the mailbox.

Version-Release number of selected component (if applicable):
evolution-connector-2.2.0-1

How reproducible:
Always.

Steps to Reproduce:
1. Set up an Exchange mail account where mailbox != username.
2. Configure Evolution to connect to the Exchange server.
3. Attempt to open mailbox.
  
Actual results:
Cannot find mailbox.

Expected results:
Should be able to see mailbox with a different name (missing configuration
parameter?).

Additional info:
Apparently, there is a patch for this (see inside the following URL):

http://lists.ximian.com/archives/public/evolution/2005-April/043091.html

Comment 1 Bojan Smojver 2005-05-03 00:56:31 UTC
Actually, the URL isn't "above", it's below. Here we go:

http://lists.ximian.com/archives/public/evolution/2005-April/043088.html

Comment 2 Bojan Smojver 2005-05-11 03:51:16 UTC
Appears to work in FC4T3. Closing.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.