Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1518729 - upon restoring a openstack host following a failed migration refresh gets stuck endlessly on specific calls
Summary: upon restoring a openstack host following a failed migration refresh gets stu...
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: Providers
Version: 5.8.0
Hardware: All
OS: All
high
medium
Target Milestone: GA
: 5.9.2
Assignee: Alexander Demicev
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: 1551709 1561041
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-11-29 14:09 UTC by Felix Dewaleyne
Modified: 2018-05-18 21:04 UTC (History)
7 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-04-06 19:50:19 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: Openstack
fdewaley: needinfo-


Attachments (Terms of Use)

Description Felix Dewaleyne 2017-11-29 14:09:26 UTC
Description of problem:
upon restoring a openstack host following a failed migration refresh gets stuck endlessly on specific calls

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.8.2

How reproducible:
not reproduced / hard to reproduce

Steps to Reproduce: 
1. set up openstack environemnt using virtualised controllers 
2. migrate the controllers to new hypervisors
3. the migration needs to fail and the controllers restored in the previous state

Actual results:
refresh worker gets stuck on the same calls

Expected results:
the refresh worker does not get stuck calling for the same information

Additional info:

Comment 3 Alexander Demicev 2017-12-01 14:59:03 UTC
Can I ask for more detailed steps of how to reproduce bug? I would like to setup environment.
Thanks.

Comment 4 Felix Dewaleyne 2017-12-06 09:32:00 UTC
(In reply to Alexander Demicev from comment #3)
> Can I ask for more detailed steps of how to reproduce bug? I would like to
> setup environment.
> Thanks.

asked - in the meantime the customer has mentioned he noticed duplicated vms in the vmdb that seem to have the same ems_ref. did not mention any example.

I'll update further when I have more instroctions on how to replicate this situation.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.